IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

MİLOS KRASİC MERAK EDİLEN SORULARI CEVAPLADIMİLOS KRASİC MERAK EDİLEN SORULARI CEVAPLADI
Tarih : 18.08.2012 11:55  - Benzer Haberleri Göster
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman onu transfer edebilmek için iki yıl bekledi. Kafasındaki yeni oyun planında belki de ilk isimlerden biriydi... O Juventus’u tercih etti ama Kocaman umutlarını kaybetmedi. Ve sonunda Milos Krasic ile yolları kesişti, muradına erdi...

Sarı-lacivertli kulübün çok şeyler beklediği yeni yıldızı ilk röportajını Milliyet’e verdi. Krasic, Fenerbahçe’ye geliş nedenini, ilk izlenimlerini, hedeflerini büyük bir içtenlikle anlattı, taraftara önemli mesajlar yolladı.

CSKA, Juventus, şimdi de Fenerbahçe, beklentilerin gerçekleşiyor mu? Sonrasındaki planların nelerdir?

“Futbolda her şey insanın beklediği gibi gelişmiyor. Garantisi olmayan bir oyun bu. Kendi kariyerim için Fenerbahçe’ye gelmek, benim istediğim bir şeydi ve bu oldu. Fenerbahçe’de kariyer yapacağım için memnunum. Türkiye ve Fenerbahçe beklentilerimi karşılayacağı gibi Fenerbahçe’nin benden beklentisinin de karşılanacağını biliyorum.”

Fenerbahçe üç yıldır seni istiyor. Neden bu kadar geç kaldın? Kocaman ile yüz yüze görüşmüştünüz; o zaman neden gelmedin Fenerbahçe’ye?

“Bana Fenerbahçe’den ilk teklif geldiğinde çok mutlu olduk. Ama aynı anda bir kaç tane daha teklif vardı. Juventus da, Fenerbahçe ile aynı anda bana talip oldu. İtalyan Kulübü de benim gönlümde olan bir kulüptü. Kendimce dedim ki, acaba kariyerimde ne yapmam gerekir? Tercihim o gün için İtalya ve Juventus oldu. Fenerbahçe’nin Juventus kadar büyük ve önemli bir kulüp olduğunu biliyordum. Ama o dönemde öyle bir tercih yaptım ve Juventus’u seçtim. Ama ne mutlu bana ki şu anda buradayım. Fenerbahçe’deyim artık. Büyük bir seyirci desteği olduğunu biliyorum. Bunun hiçbir zaman bitmeyeceğini de biliyorum ve bu büyük seyirci önünde oynayacağım için gururluyum.”

Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Kezman nasıl bir etki yaptı? Onun futbolculuğu seni etkiledi mi? Senden önce Fenerbahçe’de oynayan Sırp oyuncular, Lazetiç neler anlattı?

“Fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir takım, Türkiye’de futbolun ne kadar ilgi çektiğini anlattı bana Kezman. Hiçbir zaman hiçbir yerde böyle bir atmosfer görmeyeceğimi söyledi. O nedenle stadımızdaki maçları çok merak ediyorum. Lazetiç ile 20 gün önce konuştum. Bana hiçbir zaman hiçbir yerde böyle güzel ve özel şeyler yaşayamayacağımı anlattı. Lazetiç çok fazla kulüp değiştirdiği için Fenerbahçe ve İstanbul’daki gibi bir ortam bulamadığını da söyledi. Oyunculara büyük bir destek olduğunu belirtti. Fenerbahçe’nin her gün ileri giden bir kulüp olduğunun altınızı çizdi. Bunlar beni çok etkiledi.”

Türkiye’deki ilk izlenimlerin nasıldı? Fenerbahçe’de kadroya girdiğin ilk maçta Galatasaray ile karşılaştınız. Nasıl değerlendiriyorsun?

“Buraya gelir gelmez insanların sıcaklığını hissettim. Bana büyük bir ilgi var burada. Destek görüyorum. Ne kadar iyi oynarsam anlıyorum ki her şey o kadar da güzel olacak. Fenerbahçe çok güçlü bir kadroya sahip. Çok iyi çalışıyoruz. Seyircinin beklentisini en kısa sürede karşılayacağımıza inanıyorum. İlk maçımda Galatasaray’a karşı belki iyi bir sonuç alamadık. Seyircimizin üzülmesine ben de çok üzüldüm. İçimden ‘İlk maçımda keşke böyle olmasaydı’ dedim. Ama çok güçlüyüz. Ben inanıyorum, en kısa zamanda galibiyetler gelecektir.”

Orta alanın sağı mı illa yoksa başka yerlerde de oynayabilir misiniz?

“Sağ kanat dışındaki pozisyonlar benim için yabancı değil. Forvet arkası da oynadım, sol kanatta da oynadım. Ama en fazla sağ kanatta oynadığım için daha iyiyim o bölgede.”

Fenerbahçe takımında size en ilginç gelen oyuncular kimler?

 “Bütün kulüpte çalışanlara, oynayanlara, yöneticilere çok teşekkür etmek istiyorum çünkü bana çok destek veriyorlar. Her an yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bu çok önemli. Bu takımda gördüğüm en farklı oyuncu ise Alex. Bir çok şeyi yapmış bir oyuncu olarak farkını daha ilk idmanda hissettim. Alex’i ön plana çıkarmak isterim. Onun hakkında çok güzel şeyler duydum. Şimdi bunları antrenmanlarda canlı canlı birlikte yaşıyoruz. Çok gururluyum onunla birlikte oynayacağım için. Bu sanırım hakkında düşündüklerimi anlatmaya yeter.”

"BENİ HERKES GÖRECEK"

Senin için İtalyan basını savunmayı sevmez ve disiplinsizdir diyor? Bu yoruma ne diyeceksin?

 “Genelde ben hücumu severim ama bana antrenörler ne görev verirse onu yaparım. Savunma yapamam diye bir şey yok. Bunları nereden çıkarıyorlar bilmiyorum ama zamanla göreceksiniz benim disiplinli olup olmadığımı. Eğer öyle bir oyuncu olsaydım ne Juventus’ta ne de şu anda Fenerbahçe’de olmazdım herhalde. Zaten ben antrenmanı seven bir oyuncuyum. Bunu zamanla göreceksiniz.”

"KENDİME GÜVENİYORUM"

Türkiye maceranızın nasıl geçeceğini hayal ediyorsun?

“En kısa zamanda Türkiye’ye ve buradaki futbola adapte olmaya çalışacağım. İnanıyorum ve kendime güveniyorum. Hazır da hissediyorum kendimi. Burada başarılı olmaya geldim ve takımıma faydalı olacağım. Zaten zaman her şeyi gösterecek.”
Disiplin turu getirir

Spartak Moskova maçları nasıl geçer? Ne yapmalı Fenerbahçe turu geçmek için?

 “Spartak yeni antrenörü ve güçlü kadrosu ile kendini göstermeye çalışacaktır. Çok iyi seyirci desteği vardır onların; Rusya’nın en iyi seyirci desteği olan kulübüdür Spartak. Bu maçlarda Fenerbahçe’nin şansı bence çok yüksek her şeye rağmen. Önce kendi oyunumuzu oynamamız gerekiyor. Teknik direktörün istediği şeyleri disiplinli bir şekilde ortaya koyarsak, turu geçeriz diye düşünüyorum.”
Melo farklı bir karakter

Eski takım arkadaşın Melo ile maçta karşılaştın mı? Sence nasıl bir oyuncu?

 “Melo değişik bir karakter. Aslında çok iyi bir insandır. Kendisi iyi arkadaşımdır. Onun için her zaman olumlu konuşurum. Büyük bir oyuncudur. Bunu birkaç defa gösterdi zaten. Galatasaray maçı sonrası kendisini görmedim. Eğer görseydim kupayı kazandıkları için mutlaka tebrik ederdim.”

"İSTANBUL BENİ BOZMAZ"

İstanbul yaşantısı seni ürkütüyor mu?

 “Ben Moskova’da yaşamış biriyim. İstanbul yaşantısı benim için sorun olmaz. Burada on gündür bulunuyorum ve alıştım artık diyebilirim. İstanbul’un hızlı yaşantısı beni bozmaz. Hiç sorun yaşamam diyebilirim.”

Kaynak:Sporx


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim